Skip til hoved indholdet

En lille grøn legetøjs-flyvemaskine flyver over havet på en diset himmel og gennem en regnbue.

 

I Kulturværkstedet indgår børn og voksne i pædagogiske aktiviteter, der genererer læring gennem billedtænkning og konstruktionsleg. Gennem aktiv deltagelse i billedskabende processer håndterer børnene forskellige redskaber, materialer og teknikker - børnene tilegner sig viden om forskellige emner gennem billedkonstruktion, og de udfolder indholdet i fortællinger og eventyr ved at komponere et billede.

Kulturværkstedet blev etableret i 2008 under inspiration fra de kultur- og sciencedyrkende børnehaver i norditalien. Kernen i det pædagogiske arbejde her er, at alle deltagende børn realiserer egne ideer i kraft af egne evner og færdigheder og gennem egen håndtering af redskaber og materialer. Aktiviteterne i Kulturværkstedet foregår hver dag året rundt som projektforløb, der typisk varer fire-seks uger af én dag om ugen. Børnene er fordelt i mindre grupper, og projekterne organiseres og planlægges af en kulturpædagog i samarbejde med pædagogerne i områdeinstitutionen. 

 

I billedarkivet fremvises eksempler på forskellige projekter. Klik på de enkelte billeder i arkivet for at få et indblik i de processer, der foregår i værkstedet.


BILLEDARKIVET

 

Under regnbuen - billedværkstedsprojektDe tre bukke bruse - billedværkstedsprojektflyvemaskiner - billedværkstedsprojektRidderbilleder - billedværkstedsprojektRidderfigurer - billedværkstedsprojektVi ser på kunst - billedværkstedsprojektVi laver kunst - billedværkstedsprojektKonturen af et menneske - billedværkstedsprojektPokemon - billedværkstedsprojektElg i snestorm - billedværkstedsprojektBlomstereng - billedværkstedsprojektVi laver ild med vand - billedværkstedsprojektSnehvide - billedværkstedsprojektVi kigger på fugle - billedværkstedsprojektFra løg til blomst - billedværkstedsprojektSolen, jorden og månen - billedværkstedsprojektGrundvand - billedværkstedsprojektSolbær - billedværkstedsprojektStil - billedværkstedsprojekt31 selvportrætter - billedværkstedsprojekt3-D julepanorama - billedværkstedsprojekt

ny