MANDAG
Gulerodssuppe med, friske krydderurter,
kokosmælk og ris. Hertil naanbrød.
Eftermiddag: hj. bagt rugbrød, mild ost og
frisk frugt
Baby: ris, gulerod/selleri
Frugt: æble/bær
TIRSDAG
Pastasalat med årstidens grønt, med ristet quorn samt karrydressing. Her til rosmarinflute
Eftermiddag: Stegte kartoffelbåde med tomat-
Salsa
Baby: kartoffel, kål
Frugt: hirse/blommer
ONSDAG
Dampet mørksej med nye kartofler, persillesovs og
nye gulerødder
Eftermiddag: spinat/squashboller og frisk frugt
Baby: kartoffel/fennikel/ærte
Frugt: bær/havre
TORSDAG
Smør selv rugbrød med makrel i tomat m/mayo, kalkun, kyllinge-leverpostej m/agurk samt avokado. Hertil broccolisalat.
Eftermiddag: Kompot af rabarber og jordbær med
mælk.
Baby: bulgur, ærte, gulerod
Frugt: melon
FREDAG
Kyllinge korma med ris og friske krydderier
Eftermiddag: Gulerodsboller og frisk grønt
Baby: kartofler/spidskål/ærte
Frugt: bær/havregryn