MANDAG
Tomatsuppe med pasta, topping af agurk og persille, hertil durumflute
Eftermiddag: Hj. bagt rugbrød, kakaospread med kikærter
Frisk frugt
Baby: Kartoffel og gulerod
Frugt: Æble/havre
TIRSDAG
Pizza med grønt og mozzarella, hertil fingergrønt
Eftermiddag: Rugbrødsboller hertil flødeost og frisk frugt
Baby: Grød
Frugt: Figen/æble/gulerod
ONSDAG
Torskefrikadeller med stegte rodfrugter og karrydressing
Eftermiddag: Frugtkompot med havregryn og mælk
Baby: Rodfrugt
Frugt: Kompot
TORSDAG
Grov risengrød med topping af kokos og kanel
Eftermiddag: Ølandsbrød samt frisk frugt
Baby: Kartoffel/ærte
Frugt: Risengrød/æble
FREDAG
Børnenes påskefrokost

Baby: Mos af majs/kartoffel
Frugt: Bær/havre